DSİP Bahçelievler İlçe Örgütü açıldı

ETKİNLİKLER
Tipografi
  • Daha Küçük Küçük Orta Büyük Daha Büyük
  • Varsayılan Helvetica Segoe Georgia Times

Irkçılığa, milliyetçiliğe, savaşa, yoksulluğa, darbelere, derin devlete, nükleer santrallere, homofobiye, cinsiyetçiliğe karşı mücadele edenlerin, "Yetmez ama Evet" diyerek değişimden ve özgürlüklerden yana tutum alan sosyalistlerin partisi DSİP, bir süredir faaliyet yürüttüğü Bahçelievler'de ilçe örgütünün açılışını yaptı.

Devrimci Sosyalist İşçi Partisi'nin Şirinevler'deki bürosunun açılışına, DSİP Eşsözcüsü Şenol Karakaş, Merkez Komite üyesi Volkan Akyıldırım'ın yanı sıra, Bahçelievler örgütü üyeleri, parti dostları ve İlçe Başkanı Can Usta da katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Şenol Karakaş, dünya çapında egemenlerin kapitalizmin krizine bir çözüm bulamadığı, solun yükseldiği devrimci bir doneme girildiğini, bu dönemde Türkiye'de mücadele eden DSİP'in Bahçelievler'de örgütlenerek, İstanbul 3. bölgede barışın, özgürlüğün ve demokrasinin sesini yükselteceğini ifade etti.

Bahçelievler İlçe Başkanı Can Usta ise, uzun süre takip ettikten sonra katıldığı DSİP'te, Halkalı'da oturup Merter'de çalışan bir işçi olarak Taksim'deki çalışmaları takip etmekte zorlandığını, ancak uzunca bir süredir Bahçelievler'de yürütülen faaliyet sayesinde örgütlü hareket edebildiğini söyledi. 3. bölgede bu durumda olan çok sayıda aktivist olduğunu belirten Usta, Bahçelievler'de örgütlenmelerinin çok önemli bir hamle olduğunu dile getirdi.

DSİP Bahçelievler İlçe Örgütü adresi: Mahmutbey Cad. Kırçıklar İş Merkezi No:13 Daire: 62 Şirinevler-İstanbul
İletişim tel: 0530 640 93 14

SON SAYI