Kamuoyuna duyuru

AÇIKLAMALAR
Tipografi
  • Daha Küçük Küçük Orta Büyük Daha Büyük
  • Varsayılan Helvetica Segoe Georgia Times

Dün ve bugün anaakım medyada çıkan haberlerde, 15 Temmuz darbesiyle ilgili soruşturma sırasında gözaltına alınan Mücteba Kılıç, DSİP üyesi olarak lanse edilmiştir.

Kılıç, 2010 yılında DSİP'in de bir bileşeni olduğu Darbeye Karşı 70 Milyon Adım Koalisyonu'nun çalışmalarında yer almış, daha sonra partimize üye olmuş, 2011 yılında ise DSİP üyeliğinden istifa etmiştir.

Öte yandan, geçmişte ve bugün, yasal bir parti olarak DSİP, çalışmalarını şeffaf bir şekilde herkese açık olarak yürütmekte, kampanyalarda birlikte hareket ettiği herkesi de bu siyasetlere güç vermek üzere DSİP'e üye olmaya davet etmektedir.

Bazı çevreler, gerçek dışı bilgileri yayarak, partimiz karşıtı bir karalama kampanyası başlatmıştır. Favori hiçbir darbesi olmayan, 27 Mayıs’tan 12 Eylül’e, 28 Şubat’tan 27 Nisan’a ve en son 15 Temmuz darbe girişimine tüm darbeler ve darbe girişimlerine karşı olan mücadelenin içinde ve önünde yer alan bir parti hakkında öne sürülen iddiaların gerçeği yansıtmadığının altını bir kez daha çizmeyi zorunlu görüyoruz.

DSİP Eş Genel Başkanı Meltem Oral
DSİP Eş Genel Başkanı Şenol Karakaş
01.09.2016

SON SAYI